foradia ivace

Setmana dels Barris: Festes a la Zona Nord

Zona Alta, Zona Nord i Viaducte celebren les seues festes amb un intens programa lúdic i cultural • El dia de les bicicletes, el ros, sopar-entradeta, les exhibicions de ball i cant...

cartellzonanordCom tots els anys l’Associació te una cita amb els  veïns dels Barris de  la Zona Nord, organitzant la XXXVIII SETMANA DELS BARRIS. Aquest any amb l’objectiu de que tots, amics, fmiliars i coneguts gaudiu d’uns dies de convivència amb els actes que em preparat amb molta il·lusió els membres actius de l’associació.

El passat divendres 17 van començar les activitats. Actes com el dia de les bicicletes, el ros, sopar-entradeta, les exhibicions de ball i cant, que any darrere anys ja formen part de la nostra setmana, ens sentirem satisfets si per un instant aquests actes fan oblidar els moments difícils que travessen moltes famílies.

DIVENDRES 17 DE JUNY

– 18:00h: INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DE PINTURA dels membres del curs de pintura d’Aprenguem Junts. Dies d’exposició del 17 al 23 de juny de 18h a 21h. Lloc: Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Carrer San Juan Bosco, 20

– 20:00h: JAZZ PEL GRUP SWING 26 D’ALCOI. Actuació del quintet compost per Rene Dossin (contrabaix), Taré Darias (violí). Jacobo Blanes (guitarra) Toni Cruz (guitarra) i Juan Mateo (guitarra). Amb el repertori JAZZ manouche o gipsy, gènere emmarcat dins el swing. Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer.

DISSABTE 18 DE JUNY

– 9:00h a 20:00h TROFEU JUVENIL FUTBET SETMANA DELS BARRIS.  Hi haurà entrega de trofeus al fintalitzar la jornada. Organitza l’Equip MARLYS TEAM de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Lloc: Pistes del poliesportiu de Caramanxell. Mes informació 645 230 389

– 20:00h:  TARDE FLAMENCA . Organitza La Casa d’Andalusia D’Alcoi. Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer.

DIUMENGE 19 DE JUNY

– 09:00h:  CAMPIONAT DE PETANCA “MELÉ” als terrenys de la Plaça d’Al-azraq, esmorzar de “coca en farina i tomaca”. Organitza el Club Boles Alcoi i l’Associació de Veïns. (Inscripcions a partir de les 08:30h). (PANADERIA SOFIA)

– 11:30h:  VOLTA CICLISTA ALS BARRIS. Inscripció des de les 10:30h en la seu de l’Associació. Finalitzada la volta a l’I.E.S Cotes Baixes es sortejaran regals entre els participants. Organitza Unió Ciclista d’Alcoi i l’Associació de Veïns. Lloc: Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Carrer San Juan Bosco, 20

DILLUNS 20 DE JUNY

– 19:30H:  ACTUACIÓ DELS ALUMNES de CP Miguel Hernández, Co·legi José Arnauda, Col·legi Esclaves, Salesians Juan XXIII i de l’Estudi de dança Maite Ponsoda. Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer. En aquesta activitat hi haurà una exhibició de granja i passeig en burrets a càrrec del Centro Ecuestre Alcocer.

DIMARTS 21 DE JUNY. 

– 08:00h: ”PLANTÀ DE LA FOGUERA” a la Plaça de la Foguera. Foguera realitzada durant tot l’any pels membres foguerers de l’Associació.

– 19:30h:  Xarrada “DE LA PLAÇA D’AL-AZRAQ. QUE SERÀ SERÀ?”. A càrrec de Xavier Miró membre de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Lloc: Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Carrer San Juan Bosco, 20

DIMECRES 22 DE JUNY

– 18:00h: CONCERT DE POLS I PUA a càrrec dels alumnes d’Aprenguem Junts.  Lloc: Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Carrer San Juan Bosco, 20.

– 22:30h: Tots al CINEMA amb la pel·lícula “DEL REVÉS (INSIDE OUT)”. Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer.

DIJOUS 23 DE JUNY

– 19:30h: CONCENTRACIÓ DE DISFRESSES al Parc de Caramanxel per a participar en la cercavila amb música i cançons, amb ritme i bon humor per la compañía MARIALL&FASILASOL, que us conduirà fins l’Amfiteatre Amando Blanquer on tindrà lloc l’actuació i participación amb contacontes i alguna sorpresa més. Animaràn l’actuació Rosanna Espinós (Conta contes i animadora), Moises Olcina (Saxo i Percussió), Joaquin Rojas Robeson “Guitarra i Banjo” i Rene Dossin (Contrabaix i Saxofhone) i per descomptat amb l’ajuda i participació dels xiquetes i xiquetes d’alcoi.  Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer.

21:30h: SOPAR DE CABASSET a la seu de l’Associació de Veïns per a participar a les 23:30h en la cercavila amb torxes i dolçainers “EL REBUIG” que ens conduirà fins a la foguera per l’Avinguda de la Hispanitat. Lloc: Seu de l’Associació de Veïns de la Zona Nord. Carrer San Juan Bosco, 20

– 0:00h: CREMÀ DE LA FOGUERA. Tots reunits al voltant de la foguera li botarem foc. LLoc: Plaça de la Foguera.

DIVENDRES 24 DE JUNY

– 19:30H: BALLS DE SALÓ i balls infantil i juvenil dels alumnes d’Aprenguem Junts a càrrec de Noel Barroso.  Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer.

DISSABTE 25 DE JUNY

– 10:00h: ”EXHIBICIÓ GIMNÀS BEN GYM” Exhibició de les diferents modalitats que realitzen al Gimnàs. Lloc: Amfiteatre Amando Blanquer.

– 21:00h: L’OLLETA AL CARRER, sopar de germanor al carrer de l’Associació. Podeu retirar els tiquets del 13 al 16 de Juny de 18:00h a 20:00h en la seu de l’Associació de Veïns al preu de 6€ soci 9€ no soci, hi haurà un menú infantil que consistirà en “montaditos”, papes, cacaus i beguda a preu de 2€. (Qualsevol dubte podeu cridar al telèfon del responsable Alvaro Tomás 634430230)

– 23:30h: ENTRAETA POPULAR.  En l’entradeta pot participar tothom. Inscriu-te al comprar el ticket de l’olleta. Itinerari de l’entradeta: c/Ausiàs March (mercat): c/Tarrasa – Avinguda de la Hispanitat – Sabadell fins al pont de l’amfiteatre on finalitzarà. Seguidament petit castell de foc d’artifici desde el mateix pont.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *