foradia subscriutegrat

Jordi Úbeda, primer premi del concurs “Passeig Literari per la Vila d’Ontinyent”

• Jordi Úbeda Gandia ha rebut el primer premi del concurs fotogràfic “Passeig Literari per la Vila d’Ontinyent” de l’IES l’Estació • Inspirat en la lectura de la novel·la "El justícia", de l'ontinyentí Joan Torró, ambientada en l'Ontinyent del segle XVI

Jordi Úbeda Gandia ha rebut el primer premi del concurs fotogràfic “Passeig Literari per la Vila d’Ontinyent” de l’IES l’Estació, inspirat en la lectura de la novel·la “El justícia“, de l’ontinyentí Joan Torró, ambientada en l’Ontinyent del segle XVI. El premi està organitzat pel Departament de Valencià del centre, patrocinat per l’Ajuntament d’Ontinyent.

El cap de Departament i Cronista oficial de la ciutat d’Ontinyent, Alfred Bernabeu, és l’encarregat cada any de guiar l’alumnat de Quart d’ESO, al qual fa un passeig per la Vila d’Ontinyent descobrint espais emblemàtics i carregats d’història.

El regidor coordinador de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent, Jaime Peris, ha participat en el lliurament d’aquesta tretzena edició del premi i ha agraït en nom del consistori ontinyentí la consolidació any rere any d’experiències d’aquest tipus “que comptaran sempre amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *