foradia subscriutegrat

Campanya de conscienciació de la importància del consum local a Ontinyent

• Ontinyent comença una campanya per a per conscienciar a la població de la importància del consum local per al creixement de la localitat • “Si has comprat un comerç o servei IN has compartit consells i rialles amb Concha, Carmen i Pep... I has ajudat a fer que l’ocupació local puge, puge i puge”.


Ontinyent comença una campanya per a per conscienciar a la població de la importància del consum local per al creixement de la localitat. Es tracta d’una campanya conjunta entre Comerç IN i l’Ajuntament d’Ontinyent, “Pensar en IN és pensar en mi”.

Són 70 els comerços adherits a la campanya, els quals mostraran als seus aparadors una sèrie de cubs amb missatges com aquests:

  • “Comprant als comerços o serveis IN estàs connectat amb la teua ciutat. Estàs fent un Ontinyent més net, més segur, més il·luminat”
  • “Si has comprat un comerç o servei IN has compartit consells i rialles amb Concha, Carmen i Pep… I has ajudat a fer que l’ocupació local puge, puge i puge”.

Amb els mateixos missatges, es repartiran 13.000 bosses.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, i la secretaria de Comerç In, Maria José Alhambra, han donat detalls d’aquesta iniciativa que tindrà lloc des d’aquesta setmana i fins al 5 d’abril.

Des de l’associació, Maria José Alhambra explicava que “pensem que és el moment de reforçar la importància del consum local i com el comerç contribueix a l’economia, als carrers, a les festes o a les causes socials, perquè la persona que està davant un comerç o servei és un més de la ciutat, algú que es preocupa per ella i per oferir el millor a la ciutadania”.

Per la seua banda, Pablo Úbeda incidia que “fer aquest tipus d’accions sempre és molt positiu per impulsar l’economia local. Des del Govern d’Ontinyent sempre hem estat al costat dels i les comerciants i continuarem donant suport a tot aquest tipus d’accions que fan possible que la nostra ciutat continue creixent”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *