lasarga ajualcoipresuparticipa

Guanyar denuncia que el Govern tan sols ha executat el 20% de les seues propostes

• “Hi ha hagut molt poc interés del PSOE per portar a terme allò que va fer que els votarem a favor els pressupostos”. • El Govern del PSOE no està facilitant el treball en comú, ja que, tal com denuncia Guanyar, a dues setmanes del debat dels Pressupostos el Govern del PSOE no ha remés als grups municipals informació vital “per poder aprovar o no el document”

Només s’han dut a terme el 20% del total de les propostes de millora a Alcoi presentades per Guanyar per als Pressupostos Municipals 2017: “hi ha hagut molt poc interés del PSOE per portar a terme allò que va fer que els votarem a favor els pressupostos”.

Guanyar va presentar aquestes xifres en l’assemblea pública realitzada per a debatre les actuacions polítiques que es duran a terme durant el 2018 i en què es gastaran els diners dels veïns i veïnes d’Alcoi durant aquest any.

El Govern del PSOE no està facilitant el treball en comú, ja que, tal com denuncia Guanyar, a dues setmanes del debat dels Pressupostos el Govern del PSOE no ha remés als grups municipals els informes econòmics de la Intervenció de Fons, on n’hi ha informació vital “per poder aprovar o no el document”.

A aquest respecte, la regidora Estefania Blanes demana al Govern del PSOE “serietat amb la gestió dels pressupostos. Lamentablement aquestes circumstàncies han estat succeint en els darrers dos pressupostos i s’ha anat agreujant. Cada vegada anem amb més presses, tenim la informació en un espai de temps més reduït i, evidentment, no podem treballar com cal un document tan important”.

Per altra banda, en l’assemblea es va explicar el treball que Guanyar ha realitzat per tal de presentar 82 propostes per a incloure als pressupostos 2018. Aquestes propostes segueixen les línies estratègiques d’habitatge públic, la recuperació de serveis privatitzats, la creació i dotació econòmica de la mesa d’immigració, la promoció econòmica i ocupació i avançar en l’autoabastiment energètic i sostenible de la ciutat.

Des de la formació dubten de “l’interés del PSOE d’incorporar alguna de les nostres propostes, ja que des del Govern ni tan sols s’ha demanat cap reunió amb nosaltres per explicar-los les nostres propostes”.

Dins d’aquest context, Guanyar farà públic durant els pròxims dies el seu posicionament respecte als Pressupostos Municipals 2018.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *