foradia ivace

5 km en 16’04 minuts, rècord de la tercera edició del Canicross Vila de Muro

• El guanyador de la prova va ser Javier Sánchez Pèrez, seguit del corredor local i gran valedor de la prova Raül Solbes Monzó, amb un temps de 16.36. • 

L’esdeveniment va comptar amb una notable participació i un agradable ambient, fruit del treball realitzat pels organitzadors

5 km en 16’04 minuts, aquest és el rècord de la tercera edició del Canicross Vila de Muro celebrada enguany. Prova esportiva emmarcada en la lliga de canicross LIBECAN, una lliga benèfica que portarà a aquest esport per diferents llocs de les comarques valencianes.

El guanyador de la prova va ser Javier Sánchez Pèrez, seguit del corredor local i gran valedor de la prova Raül Solbes Monzó, amb un temps de 16.36. Pel que respecta a les fèmines la triomfadora va ser Eugenia Torrenocha Agudo amb 26:41.

La cursa, planejada sobre una distància de 7 km, finalment va ser reduïda a 5 km, ja que les altes temperatures impròpies d’aquesta època de l’any no recomanaven sotmetre als gossos a un sobreesforç innecessari. Per altra banda, es va celebrar també la marxa no competitiva anomenada Marxacan.

L’esdeveniment va comptar amb una notable participació i un agradable ambient, fruit del treball realitzat pels organitzadors, l’associació en defensa dels animals i plantes Potes i Arrels i el Club Les Llebres, personificat en la figura de Raül Solbes, promotor i ideòleg de la prova. A més, també va comptar amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Muro, amb la seua ferma aposta per la diversificació i promoció dels esports minoritaris.

En finalitzar l’entrega de trofeus, el públic assistent va poder gaudir d’una exhibició d’Agility per part de l’escola canina Benicadell, que va posar punt final a una jornada lúdic-esportiva on els amants dels animals i les seues mascotes tingueren un just protagonisme.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *