foradia ivace

Fira gastronòmica i d’alimentació a Muro

Muro preparat per als dies 3, 4 i 5 d'octubre la X edició de la Fira Gastronòmica. Divendres 3 d'Octubre la inauguració serà a les 19.30. La Fira comptarà amb diverses actuacions, com ara la dels grups de rock Tarannà i Burumballa el dissabte a la nit al voltant de les 22.30 a la plaça del Matzem.

Cartel F-gastronomic-4 lowMuro celebrarà la X edició de Fira Comercial del Sector Agroalimentari i Gastronòmic els pròxims dies 3, 4 i 5 d’octubre de 2014. La Fira, com en les edicions passades, es concentra a la plaça del Matzem. Com a novetat per a aquesta edició, l’esdeveniment començarà la vesprada del divendres 3 d’Octubre i la inauguració serà a les 19.30 h. El grup de dolçainers i tabaleters La Xafigà amenitzarà l’acte.

Enguany, comptem amb la participació especial de l’associació Muro, Comerç i Serveis. Els restauradors associats oferiran els seus productes més rellevants elaborats majoritàriament amb productes de la nostra terra. Per aquesta edició els visitants tindran 10 degustacions a un preu de 5€.

L’horari d’obertura serà el següent: Divendres: de 19.00 a 24.00 h. Dissabte: d’11.00 h a 15.00 h i de 18.00 h a 24.00 h. Diumenge d’11.30 h (fins al capvespre)

La Fira comptarà amb diverses actuacions, com ara la dels grups de rock Tarannà i Burumballa el dissabte a la nit al voltant de les 22.30 a la plaça del Matzem.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme fen extensiva aquesta invitació a tots veïns i totes les persones que vulguen visitar-nos durant aquesta Fira al poble de Muro per a així poder degustar tots els productes exposats i gaudir de les actuacions assenyalades anteriorment.


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *