foradia subscriutegrat

El PP d’Alcoi sol·licita ampliacions de parades taxi

• El Partit Popular proposarà la creació i modificació d'algunes parades de taxi de la ciutat en el pròxim ple municipal. • Nacho Palmer, “esperem que l'alcalde no sacrifique el treball del sector del taxi i un millor servei per a la ciutadania pel simple fet de voler tenir el cotxe oficial en la mateixa porta de l'Ajuntament”

El Partit Popular proposarà la creació i modificació d’algunes parades de taxi de la ciutat en el pròxim ple municipal.

Es demanarà estudiar la ubicació de noves parades en els voltants de la plaça d’Espanya i del Centre Comercial de Alzamora, així com l’ampliació de la parada de l’Hospital Comarcal Verge dels Lliris.

A més, se sol·licitarà substituir l’actual aparcament de cotxes oficials del carrer Sant Llorenç per una parada de taxi per a albergar diversos vehicles, i traslladar aquest aparcament de vehicles oficials al carrer Sant Joan, “d’aquesta manera es podran alliberar aparcaments en l’actual parada del carrer Sant Tomás”.

També se sol·licitarà una nova parada taxi en el carril dret de circulació del carrer Alzamora, aprofitant que la calle Regiment Biscaia s’ha peatonalitzat.

Finalment, se sol·licitarà que es facen les gestions necessàries per a acordar amb la gerència de l’Hospital Verge dels Lliris poder augmentar la places de taxi disponibles en el recinte de l’Hospital.

Aquestes són reivindicacions que, segons comuniquen els populars, ja han sigut transmeses al Govern socialista pel col·lectiu de taxistes.

Tal com expressa Nacho Palmer, “esperem que l’alcalde no sacrifique el treball del sector del taxi i un millor servei per a la ciutadania pel simple fet de voler tenir el cotxe oficial en la mateixa porta de l’Ajuntament

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *