foradia subscriutegrat

Nous vestidors a la pista d’atletisme del poliesportiu Francisco Laporta

• La pista d'atletisme del poliesportiu Francisco Laporta, camp Manuel Moreno Cabanes, compta amb nous vestidors • Amb aquests nous vestidors "s'ha donat resposta a una reivindicació que els esportistes de la ciutat han evidenciat durant els últims anys"


La pista d’atletisme del poliesportiu Francisco Laporta, camp Manuel Moreno Cabanes, compta amb nous vestidors. Dos vestidors amb capacitat per a 23 persones cadascun (pensats per a la pràctica del futbol), i altres dos vestidors per als practicants d’atletisme, un dels quals es destinarà per al cos arbitral els dies de partit. Els serveis que es trobaven a la part de la pista d’atletisme han canviat de costat i ara es troben a l’entrada del recinte.

Amb aquests nous vestidors del camp Manuel Moreno Cabanes “s’ha donat resposta a una reivindicació que els esportistes de la ciutat han evidenciat durant els últims anys”, ha valorat el regidor d’Esports, Alberto Belda, qui a més ha demanat “civisme” als usuaris.

L’encarregat de les obres, Nacho Vicedo, destaca la funcionalitat de les noves instal·lacions, una major accessibilitat i una major grandària.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *