foradia subscriutegrat

L’actriu i escriptora Nuria Gago, Premi Azorín 2018

• Entre els 157 autors que s'han presentat a aquesta edició, la guanyadora del Premi Azorín i els seus 45.000 euros ha sigut l'actriu i escriptora catalana Nuria Gago • Es tracta d'un treball íntim i personal, que relata la vida quotidiana d'una dona d'edat madura

Entre els 157 autors que s’han presentat a aquesta edició, la guanyadora del Premi Azorín i els seus 45.000 euros ha sigut l’actriu i escriptora catalana Nuria Gago Roca, gràcies a la seua obra “Quiéreme siempre”.

Es tracta d’un treball íntim i personal, que relata la vida quotidiana d’una dona d’edat madura i en el camí de la qual es creua una jove amb la qual compartirà una forta connexió. Segons ha concretat l’autora, qui ha reconegut que escriu a impulsos i entre un projecte i un altre, les dues dones “troben la fortalesa la una en l’altra” en una història en la qual la música té un paper essencial.

El president de la Diputació d’AlacantCésar Sánchez, ha presidit l’acte de concessió d’aquesta distinció davant un auditori de més d’un miler de persones que han presenciat l’estrena de l’espectacle ambientat en “El amor Brujo” de Manuel de Falla.

Per la seua banda, el jurat d’aquesta edició ha coincidit en afirmar que es tracta d’una novel·la vibrant, molt bé traçada i amb persones tangibles, en la qual es reflecteix que, amb paciència, es pot entendre a una persona major i trobar una eixida emocional a qualsevol circumstància de la vida.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *