foradia cdturisme

Aproven 155.621 euros a la ciutat d’Alcoi en ajudes socials

2500 atencions repartides pels diferents serveis de caràcter social que ofereix l’Ajuntament algunes en col·laboració amb Creu Roja

Despres l’acord per unanimitat de tots els grups polítics per destinar 3 milions més d’euros en ajudes socials a tots els municipis. La Diputació d’Alacant aprova concedir un total de 155.621 euros a la ciutat d’Alcoi per ajudes socials.

Unes ajudes que estan destinades per a l’atenció domiciliària, especialment, a persones majors, amb discapacitat o en situació de dependència. I l’assistència a les persones sense llar. A més, del reforç de les plantilles de Serveis Socials municipals, i les ajudes a les famílies per a la cobertura de les necessitats bàsiques.

Per a eixir d’aquesta crisi cal arribar a acords de totes les forces polítiques. Com afirma, Toni Francés, l’alcalde d’Alcoi “Aquesta crisi ha colpejat durament a la ciutadania i especialment a les persones més vulnerables. Des de l’ajuntament es treballa intensament amb aquest col·lectiu que lamentablement hem vist com augmentava“.

Una vegada més la nostra ciutat ha aconseguit una subvenció d’una altra administració, en aquest cas la Diputació d’Alacant. Gràcies a aquesta gestió podrem dur endavant iniciatives per ajudar a les persones més desafavorides“, conclou, l’alcalde.

Durant el primer mes del confinament es van dur endavant més de 2500 atencions repartides pels diferents serveis de caràcter social que ofereix l’Ajuntament.

Per a donar resposta a les alcoianes i alcoians que la crisi ha colpejat amb més força. Destaquen les ajudes directes que van arribar a més de 700 nuclis familiars a través de l’entrega els menús a domicili per a menors en col·laboració amb Creu Roja, i les ajudes econòmiques d’emergència.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *