foradia pressupostparticipatiualcoi

Inauguració del nou trinquet municipal de Muro amb dues partides d’elit, dissabte 28 d’abril

• Una instal·lació ubicada al poliesportiu municipal de la població que complementa i millora els serveis esportius del municipi • “Hem volgut preparar un acte potent i atractiu per als nombrosos afeccionats a la pilota de Muro i comarques"

Inauguració del nou trinquet municipal de Muro, una instal·lació ubicada al poliesportiu municipal de la població que complementa i millora els serveis esportius del municipi. La infraestructura compta amb un pressupost aproximat de 60.000 euros.

Segons comenta el regidor d’Esports, Kike Pascual, era necessària aquesta construcció perquè l’antic trinquet estava situat en una zona industrial, allunyat de tot espai esportiu i amb unes instal·lacions velles i inadequades. Per altra banda, cal tindre en compte la puixança i el gran treball de base del Club Pilota Valenciana Muro, la qual cosa feia necessari invertir en aquest esport tan tradicional i autòcton .

Durant l’acte d’inauguració, que tindrà lloc aquest dissabte 28 d’abril, es realitzaran dues partides d’elit, una masculina i altra femenina, en la modalitat de raspall-trios, compostes les dues pels millors jugadors actuals del País Valencià.

Hem volgut preparar un acte potent i atractiu per als nombrosos afeccionats a la pilota de Muro i comarques, per açò no hem dubtat a portar als millors jugadors de l’actualitat, la qual cosa ens assegura un gran espectacle, i esperem que també una gran acollida per part del públic, conclou el regidor.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *