foradia pressupostparticipatiualcoi

Cançons per a infants: Qui no sap riure, no sap viure

Qui no sap riure, no sap viure és un llibre il·lustrat de romanços i cançons, raps gastronòmics, enverinalles, arbres imaginaris... Presentació a la biblioteca de Muro "Francesc de Paula", acollirà el Dissabte 3 de Gener 2015.

Cartel_ESCOLAVAL_WebLa biblioteca de Muro “Francesc de Paula”, acollirà el Dissabte 3 de Gener 2015, a les 11:15, un espectacle infantil per a compartir amb tota la família. Es tracta de la presentació de ‘Qui no sap riure, no sap viure’, que combina música i recitació.

L’autor, Andreu Galan, comptarà amb la participació del músic Jaume en un espectacle de música i paraula. L’activitat està organitzada per la Coordinadora pel Valencià i la biblioteca de Muro. L’entrada és lliure i recomanable a tota la família.

Qui no sap riure, no sap viure és un llibre il·lustrat de romanços i cançons, raps gastronòmics, enverinalles, arbres imaginaris… un total de 21 poemes per a xiquets de totes les edats, amb l’eix comú de la rialla i la diversió, en què es barreja el sentit de l’humor i la cultura popular. Editat per Andana Edicions, ha estat seleccionat com  un dels millors llibres de l’any per participar en el concurs Atrapallibres.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *