foradia camaraalcoi

Alcoi oferirà la titulació de Grau de Mestre d’Infantil a 60 alumnes en el curs 2018-2019

• 60 places per a cursar el Grau universitari de Mestre d’Infantil per part de la Universitat d’Alacant • Serà a càrrec del professorat de la Facultat d'Educació, “un grup de professionals que asseguraran una docència de qualitat i, com no podia ser d'una altra manera, en valencià”


60 places per a cursar el Grau universitari de Mestre d’Infantil per part de la Universitat d’Alacant, que ha presentat a Alcoi la seua seu, ubicada a l’edifici de la Cambra de Comerç.

La nova extensió universitària començarà a impartir docència en el curs 2018-2019, serà a càrrec del professorat de la Facultat d’Educació, “un grup de professionals que asseguraran una docència de qualitat i, com no podia ser d’una altra manera, en valencià”, ha explicat el rector de la UA, Manuel Palomar. La coordinadora d’activitats culturals serà l’alcoiana Majo Pallarés.

La Cambra de Comerç servirà de seu per al primer curs, però a mesura que s’incrementen els alumnes, a partir de la implantació del 2n i 3r curs, s’adequaran noves instal·lacions.

Per la seua part, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha destacat que Alcoi és una de les poques ciutats valencianes amb dos campus d’universitats públiques al seu terme, la qual cosa afegeix un valor important de capitalitat.

Palomar ha assegurat que “Alcoi sempre ha sigut una ciutat universitària. La Universitat germana, la Politècnica de València, ha mantingut una oferta ampla de titulacions tècniques que ara poden veure el complement de la nostra tasca en la formació de mestres”.

A l’acte de presentació han assistit per part de la Universitat, el degà de la Facultat d’Educació, José Maria Esteve, el vicerector d’Estudis, Enrique Herrero, el de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés, el de Qualitat i Innovació Educativa, Francisco Torres, el d’Ordenació Acadèmica i Professorat, José Penadés i el gerent, Rafael Pla. També hi ha assistit el coordinador de la Seu de Cocentaina i les aules properes al nou campus, José Luis Todolí. Per part de l’Ajuntament, a banda de l’alcalde, també han assistit Manuel Gomicia, regidor d’Universitat i Alberto Belda, d’Educació i el president de la Cambra de Comerç, Pablo de Gracia. També membres de la corporació municipal d’Alcoi, i les alcaldesses de Cocentaina i Benilloba, Mireia Estepa i Ana Delia Gisbert.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *