foradia subscriutegrat

Xàtiva crearà ocupació per a 99 joves amb el pla Avalem Joves

• Serà amb una subvenció de milió i mig d’euros, tal com han informat Rocío Briones, directora general d’Ocupació i Formació • El programa facilitarà treball durant un any a 5.400 joves de 520 municipis del País Valencià

99 joves menors de 30 anys, aproximadament, començaran a treballar a l’Ajuntament de Xàtiva a través del pla Avalem Joves Plus, segona edició de les ajudes. Serà amb una subvenció de milió i mig d’euros, tal com han informat Rocío Briones, directora general d’Ocupació i Formació, acompanyava l’alcalde del municipi, Roger Cerdà i el tinent d’alcalde, Miquel Lorente.

El programa facilitarà treball durant un any a 5.400 joves de 520 municipis del País Valencià i comptarà amb més de 100 milions d’euros. Per això, el president de la Generalitat, Ximo Puig, l’ha descrit com a “el més ambiciós de la història en favor de l’ocupació juvenil”.

Cal remarcar que l’edició de l’any passat, Avalem Joves, va superar totes les expectatives de convocatòria i va ser un èxit, en donar feina a uns 3.400 joves.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *