foradia subscriutegrat

Ciutadans Alcoi demana més inserció laboral de persones amb diversitat funcional

• La nova Llei obliga a passar del 2% al 7% quant al percentatge establit per a complir la inserció laboral dels col·lectius més vulnerable • “La inserció de persones amb diversitat funcional o amb necessitat d'integració social són un objectiu prioritari".

Ciutadans Alcoi ha sol·licitat al Govern d’Alcoi en els pressupostos una major sensibilitat en la contractació de persones amb diversitat funcional.

El portaveu Jorge Sedano ha recordat que la nova Llei obliga a passar del 2% al 7% quant al percentatge establit per a complir la inserció laboral dels col·lectius més vulnerables per part de les empreses. Per això ha demanat al Govern  que complisca els següents punts:

  • Exigir a les empreses amb les quals existeix actualment contracte per qualsevol tipus de prestació (neteja, aigua, transport, serveis elèctrics, jardins, etc.) que s’ajusten a la nova llei del 7%.
  • Que en el pròxim Pla d’ocupació per als Pressupostos municipals s’aconseguisca aquest percentatge del 7%, i, si és possible, se supere.
  • Que la mateixa plantilla de l’Ajuntament, que actualment està entorn del 2%, s’adapte també a la nova Llei.
  • Que les borses d’ocupació de l’Ajuntament també s’adapten als nous percentatges que obliga la nova Llei.

“La inserció de persones amb diversitat funcional o amb necessitat d’integració social són un objectiu prioritari i, per a açò, la inserció laboral és una de les eines més útils”, ha afirmat Sedano.

Font: Redacció./


2 Responses to Ciutadans Alcoi demana més inserció laboral de persones amb diversitat funcional

  1. Chemi Galiano ha dit:

    Muy buenas soy Chemi Galiano( escultor de metal de Muro de Alcoy). Acabo de terminar exposición en el museo de Bellas artes de Córdoba y este viernes día 8 de Junio a las 20:30, inauguro exposición personal en Muro de Alcoy organizada por la concejalia de cultura. Me gustaría poder mandarles la invitación y si les pareciese de su interés el anunciarlo.
    Mi teléfono 652633134

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *