Foradia

El Pla d’Ocupació de zones rurals de Xàtiva beneficia a 57 persones

• 53 peons agrícoles i 4 capatassos desenvolupen el seu treball a Xàtiva gràcies a la subvenció del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) • Les obres posades en marxa tracten la neteja, esbrosse i reparació de camins rurals


53 peons agrícoles i 4 capatassos desenvolupen el seu treball a Xàtiva gràcies a la subvenció del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) mitjançant el Pla d’Ocupació destinat a les zones rurals, amb un pressupost de vora 77.000 euros.

L’Ajuntament de Xàtiva va sol·licitar davant la Direcció Provincial de València del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) una subvenció amb la intenció de pal·liar la desocupació agrícola eventual, mitjançant projectes que garantisquen als treballadors un complement de renda a través de plans especials d’ocupació en zones rurals deprimides.

Les obres posades en marxa tracten la neteja, esbrosse i reparació de camins rurals en dues fases diferenciades, la primera per uns 39.000 euros i la segona per uns 37.750. En total, la quantia de l’ajuda ha estat de 76.850 euros, destinats a subvencionar els costos salarials totals així com la presentació de la sol·licitud, memòria i resta de documentació.

Des del Departament de Promoció i Formació s’han repartit els treballs entre el mes de juliol i el mes d’agost, mesos en els quals s’han planificat els recursos humans necessaris.

“Continuem fent el paper de facilitadors per a crear ocupació sobretot entre la gent que més dificultats té, en aquest cas en el sector dels agrícoles. L’objectiu és millorar les infraestructures agràries de la ciutat i netejar aquells camins als quals durant l’any no arribem pels limitats recursos que tenim”, ha explicat el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *