foradia subscriutegrat

Xàtiva acollirà un taller d’escriptura teatral impartit per l’actriu Paula Llorens

La cita, gratuïta i organitzada per Teatre de la Lluna i l'Escola Municipal de Teatre del Genovés, tindrà lloc en sis sessions entre novembre i desembre

El teatre arriba a Xàtiva des d’una altra perspectiva. La capital de La Costera acollirà un taller d’escriptura teatral que permetrà a les persones interessades conéixer aquesta part de la creació d’una obra dramàtica. Es tracta d’una iniciativa organitzada per Teatre de la Lluna i l’Escola Municipal de Teatre del Genovés. L’Aplec de Dramatúrgia i Creació dels Pobles constarà de 6 sessions gratuïtes i que estaran impartides per l’actriu i dramaturga Paula Llorens.

Per la seua banda, Llorens, compta amb un ampli currículum vinculat al món del teatre i reconeixements en la matèria. “Serà un taller d’iniciació, aproximant a l’escriptura teatral amb sis sessions. El perfil sol ser el de gent a la qual sempre li ha agradat escriure i té curiositat pel món del teatre o gent amb contacte habitual amb el teatre que mai s’ha animat a escriure“, va indicar, al mateix temps que va animar a la gent “a perdre la por al full en blanc i a aprendre les principals parts i conceptes de la dramatúrgia. Escriurem i llegirem els treballs dels participants, perquè el fi del teatre és ser posat a escena“.

El projecte es va presentar el passat divendres a l’Ajuntament de Xàtiva, on la regidora d’Arts Escèniques, Reme Sinisterra, va manifestar manifestat que “des de la regidoria d’Arts Escèniques apostem per propostes com aquestes dirigides a la gent de la comarca de la Costera que vulga apropar-se al teatre i desenvolupar les seues arts creatives mitjançant el joc i la creació dramàtica. Gràcies per aquesta proposta i per fer-nos partícips d’aquest gran projecte“.

El taller tindrà lloc els dies 16, 23 i 30 novembre i 14, 21 i 22 de desembre al Centre Cultural de Xàtiva (CCX), en horari de 19:30 a 22 hores. Les inscripcions es poden realitzar fins al 15 de novembre a través dels correus de les associacions organitzadores: teatredelalluna@gmail.com i cultura@genoves.es; o bé a través dels telèfons 670 954 008 (Escola Teatre Genovés) o 661 938 181 (Teatre de la Lluna). El límit de places serà de 20 persones.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *