foradia camaraalcoi

Comença l’adequació de l’Illa de Rodes de cara al seu futur parc tecnològic

• Les obres inclouen la consolidació de les façanes, la recuperació del refugi antiaeri, la consolidació de l'interior de l'immoble... • Aquestes seran les primeres tasques d'un projecte que suposarà ubicar a l'Illa de Rodes un parc tecnològic urbà


Començades les obres a l’Illa de Rodes per tal d’ubicar un futur parc tecnològic urbà. Les obres inclouen la consolidació de les façanes, la recuperació del refugi antiaeri, la consolidació de l’interior de l’immoble i la catalogació de tots els elements, segons comunica l’Ajuntament.

Aquesta actuació compta amb una subvenció de la Diputació d’Alacant per un import de 239.456,77 euros. El termini d’execució és de 3 mesos.

Aquestes seran les primeres tasques d’un projecte que suposarà ubicar a l’Illa de Rodes un parc tecnològic urbà, així com diferents dotacions culturals i socials. La iniciativa forma part de l’Estratègia EDUSI, cofinançada amb el Fons Feder de la Unió Europea amb 10 milions d’euros.

Segons l’Ajuntament, aquest projecte vol convertir l’espai Rodes en un centre de referència en Innovació i Investigació, “un projecte tractor a la província d’Alacant”, “un dels més importants per al futur econòmic de la ciutat”.

Els plans de l’Ajuntament contemplen que el futur parc tecnològic i cultural puga acollir l’Institut Tecnològic de la Cosmètica, una llançadora d’empreses tecnològiques, espais per a emprenedors, entre altres, a més d’espais culturals com l’arxiu municipal, o una nova biblioteca per al barri.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *