foradia subscriutegrat

Creix l’ocupació als allotjaments turístics de l’interior fins al 65%

• El mes de juliol 's'ha tancat amb un 65% d'ocupació en els allotjaments d'interior del País Valencià • Són dades del Club Temps, que indiquen també que el preu mitjà d'aquests allotjaments ja augmentat una mitjana de 5 euros per nit


El mes de juliol s’ha tancat amb un 65% d’ocupació en els allotjaments d’interior del País Valencià, un 15% més que l’any passat. Les previsions per a agost serien del 70%. Són dades del Club Temps, que indiquen també que el preu mitjà d’aquests allotjaments ja augmentat una mitjana de 5 euros per nit.

Les dades han sigut obtingudes a través d’una enquesta interna realitzada en 34 allotjaments del club Temps, que aglutina un 25% del total de les pernoctacions de l’interior de l’autonomia.

El perfil del client d’aquests serveis té entre els 35 i 55 anys, que viatja en família o en parella, i valora la tranquil·litat, la no massificació, l’atenció personalitzada i les experiències singulars.

Aquestes xifres mostren que l’interior de la Comunitat Valenciana va guanyant pes com a destinació turística en temporada estival i s’ha convertit en una opció per a passar les vacances d’estiu, especialment per a clients de la Comunitat Valenciana, Madrid, Catalunya i País Basc“, conclouen des del Club Temps.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *