foradia subscriutegrat

Èxit de participació als 10k d’Unión Alcoyana

Totes edats i de totes les intensitats possibles, per això hem pogut vore en l'eixida i arribada de la prova a famílies senceres, amb carrets de bebè, a persones majors i a xiquets, una prova plural que transcorria per la coneguda Via Verda d'Alcoi.

Salida_10k_Alcoy

El diumenge 8 de juny es va celebrar la 10k Alcoi Unión Alcoyana Seguros una prova emmarcada dins de les activitats dels esports en 3D organitzades per l’Ajuntament d’Alcoi.

Una cita de l’atletisme que tenia com a eix unir esportistes de totes edats i de totes les intensitats possibles, per això hem pogut vore en l’eixida i arribada de la prova a famílies senceres, amb carrets de bebè, a persones majors i a xiquets, una prova plural que transcorria per la coneguda Via Verda d’Alcoi. El nombre d’inscrits de la prova ha superat els 800 corredors entre les dos modalitats de la prova, corredors i vianants. De les dades facilitades pels corredors inscrits un 33% correspon a dones i 48% del total de inscrits són locals residents d’Alcoi.

Les protagonistes de la prova han sigut sens dubte les altes temperatures que van haver de suportar els corredors durant la carrera, que va transcórrer sense cap incident al llarg dels 10 quilòmetres de recorregut. El matí es va desenvolupar amb total normalitat i els corredors han transmés la seua satisfacció amb la renovada prova que es referma en el calendari de proves esportives.

La prova eixia puntualment a les 10:00 del matí des de la pista d’atletisme del Poliesportiu Francisco Laporta i els últims corredors en la modalitat de vianants aconseguien l’arribada al voltant del migdia. Després de la finalització de la prova es van entregar els diferents trofeus per als premiats en les categories de la prova.

trofeos_cat_absoluta

El guanyador i guanyadora absoluts de la prova va ser Antonio Martínez del Centre d’Esports Colinvenc d’Onil amb un temps de 33:52 i en la categoria femenina va ser per a Ángela Pérez amb un temps de 39:57, en l’àmbit local es van alçar amb la primera posició Lorena Rodríguez i David Ruíz de l’Aper Alcoi. Per equips, la modalitat femenina es va atorgar a Onsen Runners Alcoi i la masculina al Club Atletisme Alcoi.

Des de l’organització de la prova es mostren satisfets pel transcurs de la prova i per l’acceptació de la mateixa entre els inscrits i el públic assistent, destaquen la participació de col·lectius que normalment no poden participar en este tipus de proves com són famílies, discapacitats i persones majors.

Ara els esforços de l’equip organitzador de la prova el TEAM MMUA es dedicarà a la prova estrela de l’atletisme d’Alcoi la Mitja Marató d’Alcoi Unión Alcoyana Seguros que se celebrarà el 6 de desembre.

Font: Redacció, lemuntanyes.com


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *