foradia elgrat

Pep: “la gent jove ha de defensar amb els pensionistes el seu futur al carrer”

• Pep considera que sí que hi ha hagut un canvi significatiu positiu al País Valencià des de l’Acord del Botànic • Ens comenta que la lluita dels jubilats és molt important, però li agradaria que la gent jove també s’implicara, “que són qui ha de lluitar pel futur”

En maig del 2015 el País Valencià va viure un moment de canvi històric: de la fosca etapa vinculada al desmantellament dels serveis públics, al clientelisme, la corrupció i a la construcció de projectes faraònics que van enriquir als més rics vam passar a una etapa política on s’ha demostrat que les coses es poden fer d’altra manera.

Aquest canvi va ser propiciat gràcies a l’Acord del Botànic, un pacte de Govern entre el PSOE i Compromís, amb el suport de Podem des de fora del Govern, que ha propiciat canvis significatius. El primer d’ells: la imatge que el País Valencià emet cap a fora ja no és negativa: el Govern valencià ha deixat de ser el protagonista dels telediaris i de les notícies per la corrupció.

També cal assenyalar, entre altres: la creació de la renda social d’inclusió, l’eliminació del copagament dels medicaments, l’apertura d’una radiotelevisió pública en valencià, la millora dels serveis a les persones amb algun tipus de dependència, els serveis educatius i sanitaris, el foment de valors com la diversitat…

Volem saber quina és la percepció que té la gent del carrer sobre aquests temes: el balanç general és positiu o negatiu? Ens ho comenten ells mateixos.

Pep considera que sí que hi ha hagut un canvi significatiu positiu al País Valencià des de l’Acord del Botànic. Però considera que l’herència de corrupció, retallades i males pràctiques polítiques, no a soles del País Valencià sinó també del Govern central del PP, ha sigut tan gran que “tot ha quedat fet un ascó”.

En aquest sentit reivindica que farà falta més temps per tal que “la gent del carrer que no es preocupa per la gestió política puga notar els canvis i millores que estan duent-se a terme“.

Per altra banda, Pep considera que les lluites al carrer són bàsiques per tal de conduir als polítics cap als canvis que la societat necessita. En concret ens comenta que la lluita dels jubilats és molt important, però li agradaria que la gent jove també s’implicara, “que són qui ha de lluitar pel futur

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *