foradia camaraalcoi

Rosanna Crespo: “Em sembla una proposta molt bona, perquè és una manera de donar-nos a conéixer”

La il·lustradora alcoiana, Rosanna Crespo, que ha creat dibuixos en més de quaranta contes, forma part d’aquest projecte creat per l’Ajuntament d’Alcoi, i segons ha confessat: “Em sembla una proposta molt bona, perquè és una manera de donar-nos a conéixer, és una forma de què la gent conega molt més als artistes locals, i ací tenen una plataforma molt bona en la qual pot trobar-nos a molts”.

Crespo va rebre la notícia de què aquesta iniciativa anava a dur-se a terme directament per part de l’Ajuntament, i com ella mateixa ha indicat: “M’ho van comunicar directament, i sense dubtes vaig dir que sí”.

L’art, sempre ha sigut un sector en el qual s’ha comptat amb més amb referents masculins, però aquesta il·lustradora assegura que les coses estan canviant: “En aquest projecte no he notat cap diferència entre dones i homes, fa molt de temps que sí que podies notar desigualtat, però ara, personalment no note cap diferenciació entre sexes”.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *