lasarga subscriutegrat

La Casa de la Cultura de Gandia acull l’exposició ‘Obra recent’ d’Antoni Miró

• ‘Obra recent', un recorregut pels treballs artístics dels últims anys del pintor alcoià • El divendres 7 de setembre, a les 20h,la Casa de Cultura de Gandia

El divendres 7 de setembre, a les 20h,la Casa de Cultura de Gandia inaugura l’exposició Antoni Miró ‘Obra recent’, es tracta d’un recorregut pels treballs artístics dels últims anys del pintor alcoià i que forma part del programa de Fira i Festes 2018.

Un dia abans, el dijous dia 6, serà el torn de la inauguració de l’exposició d’aquarel·les ‘Entre Caminos y Colores’, de la pintora Vivian Castillo. Serà a les 19.30h al claustre de la Biblioteca central de Gandia.

Per altra banda, cal afegir que la sala Coll Alas de Gandia té actualment a disposició del públic l’exposició col·lectiva ‘Personalidades indelebles’, de la plataforma d’art independent FactoryArt, amb propostes dels 8 artistes participants i entre els que podem trobar pintura, escultura, dibuix, fotografia i instal·lacions artístiques. Estarà oberta fins al 22 de setembre.

Font: Redaccó./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *