foradia subscriutegrat

Indignació dels pares dels alumnes del Bracal de Muro, que inicien nou curs als barracons

• Els alumnes del Bracal de Muro comencen el primer dia de curs assistint als barracons. Aquest és l’onzé any consecutiu • Els pares del Bracal han realitzat una nova concentració a les portes del col·legi per a recordar-li a Conselleria que ha de complir els seus compromisos


Els alumnes del Bracal de Muro comencen el primer dia de curs assistint als barracons. Aquest és l’onzé any consecutiu. Esquerra Unida denúncia un nou retard en la licitació de l’obra del col·legi, “ja que la redacció del projecte hauria d’haver estat finalitzada (projecte entregat segons el contracte signat per Conselleria amb l’empresa redactora del projecte) en octubre del 2017 i les obres començades a maig de 2018”.

Els pares del Bracal han realitzat una nova concentració a les portes del col·legi per a recordar-li a Conselleria que ha de complir els seus compromisos, “res justifica cap retràs més i per suposat no hi ha forma d’entendre que continuem en barracons deu anys després”.

Segons comunica la regidora d’Educació de Muro, Fani Juan, “acumulem 12 mesos de retard en aquesta part del projecte. No hi ha hagut cap etapa que s’haja desenvolupat amb normalitat i fluïdesa. Un nou desencant, ja que vam passar d’urgent i prioritari a ser el 50 de la llista i mirar amb incredulitat que en aquesta legislatura i amb un nou equip de govern a la Generalitat, continuem en les mateixes de sempre”.

La regidora comunica que, malgrat haver sigut cessada “injustament” per Compromís, “continuaré donant suport a la comunitat educativa murera vetlant perquè totes les tasques que vaig començar com a regidora es duguen a terme per les administracions implicades: pla edificant, nova línia per al Montcabrer, per suposat, nou Bracal…”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *