Foradia

Èxit de participació al “Tardeo” del Mercat La Mistera de Muro

• La festa va ser un èxit amb l’abundant participació de públic, que va poder gaudir de les degustacions de begudes i tapes a preus competitius • Els menuts disposaven de jocs al carrer i animadors

El passat divendres 14 de juliol el Mercat Municipal La Mistera de Muro va celebrar el segon “Tardeo”, una festa de la gastronomia, on el públic va poder conéixer la varietat de productes que s’ofereixen en els comerços del Mercat.

La festa va ser un èxit amb l’abundant participació de públic de totes les edats, que va poder gaudir de les degustacions de begudes i tapes a preus competitius. A banda, també, va poder gaudir d’un ambient agradable a l’exterior de les instal·lacions.

Els menuts disposaven de jocs al carrer i animadors i, per als majors, es va comptar amb l’actuació d’un dj en directe, i un programa d’animació a càrrec dels alumnes de Dinamització comunitària del programa T’Avalem, a més de la instal·lació de taules i para-sols que varen convertir la zona del mercat en una gran terrassa d’estiu.

En aquesta edició, com a novetat, es van realitzar diversos sortejos que tenien com a premi xecs de regal, que han segut entregats aquest matí pel president de l’Associació del Mercat la Mistera i per l’alcaldessa de Muro Jacqueline Cerdà.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *