foradia subscriutegrat

Més personal, recursos i millores per a les escoletes municipals d’Alcoi

• Ara en cada escoleta hi ha un conserge, una persona per a la neteja i un educador d’aula, millorant així l’atenció a l’alumnat • “Per l’Ajuntament d’Alcoi és un orgull poder tenir aquests centres, i ara, amb l’aposta de la Generalitat per les aules de dos anys"


Les escoletes Municipals d’Alcoi, servei per a xiquetes i xiquets des de 0 a 2 anys, han obtingut inversions per a millorar les seues instal·lacions per part de l’Ajuntament d’Alcoi.

En primer lloc, cal assenyalar l’ampliació del personal dels tres centres, Jesuset del Miracle, Batoi i Zona Nord, gràcies al programa Avalem Joves. Ara en cada escoleta hi ha un conserge, una persona per a la neteja i un educador d’aula, millorant així l’atenció a l’alumnat.

Les millores i inversions concretes en cada escoleta han sigut les següents:

  • En l’EIMA Jesuset del Miracle s’han fet treballs de millora de diferents aules, amb un cost de 15.000 euros: col·locació d’armaris, pintura, col·locació de paviment nou al pati, col·locació de paviment de cautxú en engronsadora, reixa de terrassa i col·locació de portes.
  • En l’EIMA de Batoi, amb una despesa de 28.000 euros, s’han canviat les finestres a alumini i climalit de la planta baixa i el soterrani. L’objectiu és que en tres anys s’hagen substituït totes les del centre, millorant la temperatura de les aules i les condicions acústiques. També s’han fet treballs de pintura i adequat l’accessibilitat a l’escoleta en la porta i voreres principals.
  • Finalment, en l’EIMA Zona Nord, on s’han invertit 8.000 euros, hi ha hagut reparació de portes, sectorització dels comptadors, canvi de vorera en el pati d’accés, arener i pintura de reixa exterior.

Les nostres escoletes compleixen ja 20 anys, dues dècades d’educació d’una qualitat molt elevada, que ha sigut i són exemple per a la resta de la Comunitat Valenciana”, afirma el regidor d’Educació, Alberto Belda, qui conclou dient que “per l’Ajuntament d’Alcoi és un orgull poder tenir aquests centres, i ara, amb l’aposta de la Generalitat per les aules de dos anys, també hem aconseguit que aquest tram d’edat siga gratuït a les nostres escoletes i només s’haja d’abonar el menjador igual que ocorre amb els altres centres públics”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *