foradia pressupostparticipatiualcoi

Els sindicats de les comarques reivindiquen en València unes pensions dignes

• L'objectiu és el de "garantir la seua viabilitat financera i assegurar el manteniment del poder adquisitiu de les i els pensionistes d’ara i de demà". • CCOO Comarques Centrals considera aquesta lluita "com una tasca de totes i tots"

Avui, Dia Internacional de les Persones Majors, CCOO i UGT han celebrat una concentració, junt amb la Federació de Pensionistes i Jubilats, davant de la Delegació del Govern, a València, per reivindicar una millora dels ingressos del sistema públic de pensions, amb l’objectiu de “garantir la seua viabilitat financera i assegurar el manteniment del poder adquisitiu de les i els pensionistes d’ara i de demà“.

CCOO Comarques Centrals considera aquesta lluita “com una tasca de totes i tots, per això ens hem de mobilitzar i defensar el nostre sistema públic de pensions, com un pilar bàsic del estat de benestar“.

Les reivindicacions dels sindicats, concretament, són: sostenibilitat sistema públic i pensions dignes, manteniment del poder adquisitiu i revaloració basada en l’IPC, prestació d’ingressos mínims, derogació retallades sanitàries i serveis de salut pública amb recursos.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *