foradia subscriutegrat

Ibi organitza el III Mercat ambulant del Joguet Antic 

• El seu objectiu és el de promoure el coneixement de la història del joguet • L'esdeveniment tindrà lloc els dies 20 i 21 d'octubre de 2018

El Museu del Joguet d’Ibi ha organitzat el III Mercat ambulant del Joguet Antic, amb la col·laboració de l’Hospital del Joguet de Madrid i l’Ajuntament d’Ibi.

El seu objectiu és el de promoure el coneixement de la història del joguet a través del Museu, donar a conèixer la localitat on s’han fabricat gran part dels joguets de diferents generacions i acostar el món del col·leccionisme al públic en general.

L’esdeveniment tindrà lloc els dies 20 i 21 d’octubre de 2018 als voltants del Museu. L’horari serà el següent: dissabte de 10.00 a 21.00 i diumenge de 10.00 a 14.30.

Durant tot el cap de setmana es realitzarà jornada de portes obertes en el Museu, de manera que es podran visitar de forma gratuïta l’exposició permanent i l’exposició temporal, dedicada a l’empresa iberuda JYESA; a més, des de l’Ajuntament s’organitzaran tallers i activitats per a xiquets i visites guiades per la localitat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *