foradia cdturisme

Iniciat el procés de licitació del projecte del nou CEIP El Bracal de Muro

• S'han exposat els plànols del nou col·legi i s'ha facilitat el full de ruta amb els passos de tot el procediment de licitació i adjudicació • El subdirector d’Infraestructures de la Conselleria d’Educació, Jesús García, ha volgut disculpar-se amb tot el poble pel temps que s'ha tardat en començar el projecte


El projecte de construcció del nou CEIP El Bracal ha sigut presentat a l’Ajuntament de Muro per part del subdirector d’Infraestructures de la Conselleria d’Educació, Jesús García, i els arquitectes de Conselleria.

Allí s’han reunit amb l’equip de Govern, la directora del centre, els membres de l’AMPA, mestres, la plataforma Bracal i representants dels partits polítics de l’oposició. Han exposat els plànols del nou col·legi i han facilitat el full de ruta amb els passos de tot el procediment de licitació i adjudicació que queden a partir d’ara.

Segons el subdirector d’Infraestructures, el procés de licitació del projecte ja s’ha iniciat, “amb la signatura de l’Ordre per part del Secretari Autonòmic d’Investigació i Educació“. Ara es preveu que el procés administratiu tinga de duració vora 6 a 7 mesos, però “s’intentarà acurtar el màxim possible”, segons paraules del subdirector.

Una vegada adjudicada l’obra, el període d’execució que marquen les bases de la licitació és de 13 mesos. El cost total d’execució ascendirà a 6.223.284 €.

Per altra banda, Jesús García ha volgut disculpar-se amb tot el poble pel temps que s’ha tardat en començar el projecte: “sóc conscient que hi ha hagut un retràs significatiu i per tant demane perdó”.

“Hui és un dia de celebració per a tots els murers”, ha afirmat l’alcaldessa de Muro, Jacquelín Cerdà, “ja que hem visualitzat el que serà el nou col·legi El Bracal. Un col·legi que cada dia està més a prop de materialitzar-se i per part nostra anem a seguir lluitant perquè el procediment siga el més transparent i ràpid possible”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *