foradia cdturisme

Programa d’estiu de Muro, amb exposició, projecció, conferència i concerts

• Muro ha presentat el seu programa cultural per a juny i juliol. • Es tracta d’un programa que integra exposicions culturals, conferències, projecció documental i concerts.

Muro ha presentat el seu programa cultural per a juny i juliol. Es tracta d’un programa que integra exposicions culturals, conferències, projecció documental i concerts.

El 22 de juny a les 20.15 h, tindrà lloc la conferència: “Coneixent la nostra història. Una passejada pel nostre patrimoni: el retaule devocional del carrer Carme, núm. 10”,
a càrrec de l’arqueòleg Pere Corredor Peinado. A la Sala Pintor Jover – Centre Cultural de la Vila de Muro.

L’exposició: “La pluralidad visual de la estética s’inaugurarà el 23 de juny a les 20.30 h, a l’Espai d’Art Arpella – Arxiu Municipal. L’horari serà dijous i divendres de 18.30 h a 21.30 h i els dissabtes de 18.00 a 21.00 h.

El XVII Festival de Bandes Joves es durà a terme l’1 de juliol, a les 19.30 h, al Centre Cultural de la Vila de Muro. Amb passacarrer a les 19.00 h

El 7 de juliol, a les 21.00 h, es projectarà el documental “Desperta Diània“, a càrrec de Just Sellés. Al Parc del Batà.

Finalment, el 8 de juliol, a les 19:00 h, tindrà lloc el Concert d’Estiu – Cloenda del IX Curs de Direcció. El lloc serà el Centre Cultural de la Vila de Muro. Organitza la Unió Musical de Muro i l’Ajuntament de Muro.

A més a més, la Unió Musical de Muro organitza el IX Curso Dirección de Banda. Una experiència que arriba a la seua IX edició, i que enguany comptarà amb José Rafael Pascual Vilaplana, Laszlo Marosi y Johan de Meij (guanyador el VI Premi Internacional de Composició “Vila de Muro”).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *