lasarga ajualcoitel

El Col·lectiu Serrella de Banyeres lliura els premis 9 d’Octubre a l’Ajuntament, al Centre Cultural Castellut i al grup Inèrcia

• Tots tres premis amb motiu de la trajectòria dels col·lectius i institucions en l’ús i promoció del valencià durant els darrers anys. • L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el dissabte 20 d’octubre, a partir de les 19.30 hores


La XIII edició dels premis 9 d’Octubre 2018, atorgats pel Col·lectiu Serrella de Banyeres de Mariola, són enguany per a l’Ajuntament del municipi, el Centre Cultural Castellut i el grup musical Inèrcia. Tots tres amb motiu de la seua trajectòria en l’ús i promoció del valencià durant els darrers anys.

L’atorgament del premi al Centre Cultural Castellut ha tingut en compte la trajectòria d’aquest col·lectiu en la realització d’actes i iniciatives culturals a la veïna localitat de la Foia.

Per a la concessió del premi al grup musical Inèrcia s’ha valorat el seu compromís en la realització de les lletres de les cançons escrites íntegrament en valencià.

I, per últim, a l’Ajuntament de Banyeres de Mariola se li reconeix el seu 25 aniversari del canvi de la denominació oficial de la població al valencià.

L’acte de lliurament dels premis tindrà lloc el dissabte 20 d’octubre, a partir de les 19.30 hores, a la Casa de Cultura de Banyeres de Mariola. Prèviament a ell, es durà a terme una conferència de Rania Belén García, pertanyent a l’associació ‘Escuela con Alma’, de València, sota el títol ‘Drama a les portes d’Europa’, en la que s’abordarà la immigració com a temàtica. A la finalització de l’acte se celebrarà un Sopar de germanor al bar Poliesportiu de la localitat.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *