foradia subscriutegrat

El PP proposa la creació d’una oficina de captació d’inversions per a Alcoi

• El PP considera que la captació de les inversions i les accions de promoció econòmica són prioritàries per a la ciutat • Des del PP consideren que Alcoi té potencial per a atraure les inversions


El PP considera que la captació de les inversions i les accions de promoció econòmica són prioritàries per a la ciutat, ja que a llarg termini generen ocupació i enriqueixen el municipi. Per això proposen incloure al Pla Estratègic de la ciutat la creació i desenvolupament d’una oficina de captació d’inversions per a Alcoi.

En aquest sentit, des del PP consideren que Alcoi té potencial per a atraure les inversions, ja que “disposa de persones amb elevada qualificació i especificació gràcies a la universitat”, institucions empresarials, serveis educatius, sociosanitaris i culturals, entre altres. A més, compta amb un clima mediterrani, entorn natural privilegiat”, proximitat d’aeroports, “bones infraestructures de comunicació”…

Segons el regidor Rafa Miró: “cal donar un impuls a la ciutat”, ja que “Toni Francés i el seu Govern ens han tingut acostumats a una paràlisi, deixadesa i manca d’estratègia”.

Entre les competències que l’oficina de captació d’inversions hauria de tindre assenyalen: anàlisi dels recursos de la ciutat, cerca d’inversors per a idees empresarials, captació de fons estatals i europeus, cooperació amb organismes d’inversió i desenvolupament d’un pla d’atracció d’inversions.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *