foradia barnasants

Ontinyent posa la piscina coberta a l’abast dels centres educatius

• L'Ajuntament d'Ontinyent ha posat a disposició dels centres educatius de la ciutat la piscina coberta per a oferir formació curricular • D’aquesta manera s’ofereix a l’alumnat “un servei al qual habitualment sols té accés l’alumnat de les grans capitals".


L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat a disposició dels centres educatius de la ciutat la piscina coberta per a oferir formació curricular a l’alumnat de de Primària, per tal que coneguen els beneficis de la pràctica d’aquesta modalitat esportiva.

Durant aquest curs, la piscina ja ha rebut la visita de l’alumnat dels col·legis CEIP Carmelo Ripoll, CEIP Rafael Juan Vidal- La Solana, CEIP Martínez Valls i Colegio Pureza de María.

Una iniciativa que, tal com expressa el regidor d’Esports, Óscar Borrell, està motivada per “l’important desenvolupament pedagògic que suposa la pràctica d’este esport”.

D’aquesta manera s’ofereix a l’alumnat “un servei al qual habitualment sols té accés l’alumnat de les grans capitals. A més, la natació és considerat l’esport més complet, vist que ajuda a desenvolupar els músculs, els enforteix sense risc d’impacte i potencia la seua flexibilitat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *