lasarga ajualcoipresuparticipa

Els carrers d’Ontinyent s’omplin de públic amb el VII Festival de Circ i Teatre

• “Una proposta plenament consolidada que un any més ens ajuda a ser pol d’atracció • L'activitat es reprendrà el dimecres 26, amb laa Jove Companyia Masters Ballet i l'espectacle ‘El Cascanueces’, on els joguets cobren vida durant la nit de Nadal.

Festival de Circ i Teatre d’Ontinent 2018-2019. Espectacle Flotados. Foto de Jordi Casanova

Ontinyent celebra la seua setena edició del Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent, una proposta d’animació lúdic-cultural de l’Ajuntament dins la campanya de Nadal ‘Ontinyent Il·lusiona’: “una proposta plenament consolidada que un any més ens ajuda a ser pol d’atracció, i a la que animem a gaudir a totes les localitats veïnes”, segons afirma l’alcalde del municipi, Jorge Rodríguez.

La primera representació, de música amb acrobàcies, ‘Folta…Dos’, obria el passat divendres la programació: ha sigut una cridanera posada en escena que incloïa un piano com a element bàsic i que ha reunit públic de totes les edats d’Ontinyent i la comarca.

Durant el cap de setmana s’han dut a terme altres representacions amb jocs tradicionals, acrobàcies, representacions itinerants i jocs de malabars i equilibris acompanyats de música.

L’activitat teatral es reprendrà el dimecres 26, a les 19:00h. La Jove Companyia Masters Ballet posarà en escena al Teatre Echegaray el clàssic espectacle ‘El Cascanueces’, amb música de Tchaikovsky, on els joguets cobren vida durant la nit de Nadal.

Dijous 27 a les 18:30 serà la Plaça de la Coronació el lloc on es pose en escena l’espectacle ‘Collage’ de la companyia Bot Projecte, amb 40 intensos minuts d’acrobàcies, equilibris, salts i manipulació d’objectes.

Divendres 28 a les 18:30 a la Plaça de Sant Domingo actuarà la companyia Els Barlou amb ‘Set Up’, un espectacle que combina malabars i màgia, monocicles i equilibris impossibles amb humor i molta acció.

Dissabte 29 de desembre la cita serà novament al Teatre Echegaray amb ‘Paradís Pintat’, l’espectacle de clown de la Companyia Pepa Plana guanyador del premi Zircolina 2017, adreçat a públic a partir de 8 anys.
L’espectacle d’acrobàcies aèries de la companyia Nelle Flogie amb ‘Imaginaria¡ tindrà lloc el diumenge 30 de desembre a partir de les 18:00h, sent l’últim espectacle de l’any.

Font: Redacció./

reactivalcoi


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *