lasarga ajualcoitel

Homenatge dels músics valencians a Antoni Miró

• El concert-homenatge de presentació del disc ‘Antoni Miró, pintura musicada’ s’ha convertit en un punt de trobada entre l’art, la cultura i la tradició • També ha actuat el cantant alcoià Jordi Gil, qui ha obert la jornada

El concert-homenatge de presentació del disc ‘Antoni Miró, pintura musicada’ s’ha convertit en un punt de trobada entre l’art, la cultura i la tradició. S’ha desenvolupat a la Marina de València davant un ample públic, entre el qual destaca la presència alcoiana i la representació institucional, que ha comptat inclús amb el president de les Corts Valencianes, Enric Morera.

Tots ells han pogut gaudir de les cançons dels artistes que han compost cançons en homenatge a l’artista alcoià: Júlia, Pau Alabajos, Miquel Gil, Mireia Vives i Borja Penalba, Mara Aranda, Feliu Ventura, El Diluvi, Lu Rois i CeskFreixas. També ha actuat el cantant alcoià Jordi Gil, qui ha obert la jornada amb la seua música, així com la Jove Muixeranga de València i la Colla de Dolçainers La Socarrà.

En finalitzar el concert, tots els presents han pogut gaudir d’una visita a l’exposició “Antoni Miró a La Base”, que, comptant amb més de 250 obres, sintetitza l’univers creador més recent de l’artista alcoià. Les obres formen part de les sèries artístiques: ‘Mani-festa’, ‘Personatges’, ‘Costeres i ponts’, ‘Nuus i nues’, ‘Suite Havana’, ‘Suite eròtica grega’ i ‘Burka-Políptic’.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *