foradia

Gandia inicia una campanya de sensibilització dels propietaris de mascotes

• “No volem una campanya agressiva, sinó que siga ben acceptada per la ciutadania” • Es finançaran borses de plàstic biodegradable que s’hi repartiran entre la població

La façana és meua, la vorera de tots, el gos és teu, aquest és el lema sota el qual l’Associació de Comerciants de Roís de Corella de Gandia ha llançat una campanya cívica per a conscienciar els propietaris de les mascotes sobre la recollida dels excrements i la neteja dels orins.

Es realitza per a evitar que la brutícia que generen afecte la imatge de la ciutat, ocasionen problemes de salubritat, repercutisquen sobre el mobiliari urbà i, d’aquesta manera, es malbaraten els diners públics.

No volem una campanya agressiva, sinó que siga ben acceptada per la ciutadania”, ha explicat el president dels comerciants de Roís de Corella, Julio Cantó.

A la campanya, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, s’hi han sumat les associacions de comerciants de Plaça El·líptica-República Argentina i Corea. I s’espera que s’estenga a la resta de barris de la ciutat. El regidor de Serveis Bàsics a la Ciutadania i Qualitat Urbana, Miguel Ángel Picornell, s’ha adherit també a la iniciativa i el seu departament finançarà les borses de plàstic biodegradable que s’hi repartiran des del 10 de desembre fins al Nadal.

La presidenta de la Junta de Districte de Roís de Corella i regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha anunciat, per la seua banda, que el seu departament prepara una “campanya complementària consistent en el repartiment de botelles de plàstic, fàcils de transportar, perquè els propietaris de gossos eliminen també els orins que deixen les seues mascotes

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *