foradia subscriutegrat

Tres nous casos d’enverinament de mascotes als Llençols d’Alcoi

• Just en aquesta zona, prop de la font, ja es van registrar l’any passat tres casos similars • Veïns comuniquen que el verí pot haver sigut col·locat de manera il·legal per evitar el pas d’animals per la zona

Tres nous casos d’enverinament de gossos a Alcoi durant el matí del dilluns 11 de juny. Els tres han tingut lloc en la zona d’Els Llençols. Almenys un d’ells, ha tingut com a conseqüència la defunció de la mascota.

Just en aquesta zona, prop de la font, ja es van registrar l’any passat tres casos similars, amb el mateix tipus de verí. El verí, venda del qual està prohibida, pot provocar la mort de l’animal en 30 minuts a partir de la seua ingesta.

En la mateixa zona, igual que va succeir l’any passat, ha aparegut morta també una rabosa. Veïns comuniquen que el verí ha sigut col·locat, de manera il·legal, per evitar el pas d’animals per la zona.

Veïnes i veïns d’Alcoi estan realitzant una campanya per les xarxes socials per tal que les autoritats pertinents òbriguen una investigació per trobar els responsables. La plataforma ciutadana Guanyar Alcoi també està demanant que “s’investiguen els nous casos d’enverinament de gossos a Alcoi i que s’apliquen mesures en caràcter d’urgència”.

Per tal d’evitar més casos Guanyar demana també una campanya d’informació ciutadana que alerte dels rics i la manera adequada de reaccionar: “cal invertir en una campanya d’informació forta”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *