Foradia subscriutegrat

La Fundació Novaterra aconsegueix 53 insercions laborals al llarg de l’any

• Un servei que treballa per la integració sociolaboral de col·lectius en situació o risc d’exclusió social • Novaterra compta amb la seua seu en l’Àgora d’Alcoi, però també es trasllada periòdicament a Muro i Banyeres

53 insercions laborals en l’Alcoià i el Comtat són els que ha aconseguit al llarg de l’any la Fundació Novaterra, un servei que treballa per la integració sociolaboral de col·lectius en situació o risc d’exclusió social, mitjançant accions formatives, programes d’intermediació laboral i activitats per a la promoció de l’ocupació. Durant enguany, ha atés al llarg de l’any a un total de 107 persones.

Novaterra, que manté un conveni signat amb la Mancomunitat, compta amb la seua seu en l’Àgora d’Alcoi, però també es trasllada periòdicament a Muro i Banyeres. Treballa amb persones desocupades, derivades d’altres organismes, com Serveis Socials o Agències de Desenvolupament Local, per tal d’assessorar-les, formar-les i millorar la seua ocupabilitat.

Per a fer-ho, es duen a terme itineraris d’inserció laboral, atencions individualitzades, entrevistes i seguiments, però també s’ofereix informació sobre com i on buscar treball i, a més, es desenvolupen activitats formatives, com tallers d’entrevistes, activitats per a treballar l’autoestima o tallers de xarxes socials.

Paral·lelament, des del mes de setembre, Novaterra treballa en la intermediació amb empreses. Ja col·labora amb 40 companyies de la zona per tal de desenvolupar conjuntament models d’inserció laboral adreçats als col·lectius més vulnerables.

Per Nadal, la fundació ha comptat amb la col·laboració de diferents centres educatius de les comarques per a la difusió de la campanya ‘Flor Solidària’, que consisteix en la venda de flors de pasqua per a recaptar fons. La següent oportunitat per aconseguir-la serà en el mercat solidari de Nadal que se celebrarà el pròxim divendres 14 de desembre en el col·legi José Arnauda.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *