foradia subscriutegrat

El servei d’autobús d’Alcoi serà gratuït durant els dissabtes de Nadal

• Els pròxims dies 22 i 29 de desembre i 5 de gener. Així ho ha decidit la regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament • L’objectiu és el de reduir l’ús de transport privat durant una època en la qual els carrers de la ciutat es troben especialment actius.

El servei d’autobús urbà d’Alcoi serà gratuït durant els dissabtes de Nadal: els pròxims dies 22 i 29 de desembre i 5 de gener. Així ho ha decidit la regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament, qui té l’objectiu de reduir l’ús de transport privat durant una època en la qual els carrers de la ciutat es troben especialment actius.

La mesura pretén facilitar l’accés a tots els barris de la ciutat, especialment al Centre, barri que presenta més activitat i dinamisme durant aquests dies.

El regidor de mobilitat, Jordi Martínez, recorda els beneficis que s’obtenen amb la gratuïtat del bus: “en primer lloc fomentem l’ús del transport públic, una tendència que s’espera que es mantinga la resta de l’any i per la qual ja apostem d’un temps ençà, per exemple amb la implantació dels bons socials. D’altra banda es pretén reduir al mínim les nocives emissions que generen els vehicles, i s’intenta descongestionar barris amb especial afluència aquests dies, una realitat que puga beneficiar al comerç i al gaudiment de la nostra festivitat nadalenca”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *