foradia pressupostparticipatiualcoi

El sector de producció de nines de la Foia de Castalla necessita mà d’obra qualificada

• IBIAE i Onil traslladen la necessitat que el sector de les nines de joguet compte amb un tipus de formació específica • I és que les empreses del territori d’aquest sector no disposen d’una mà d’obra qualificada •

IBIAE i Onil traslladen la necessitat que el sector de les nines de joguet compte amb un tipus de formació específica. Aquesta és una de les preocupacions que tenen les empreses d’aquest sector en la zona de la Foia de Castalla, i així s’ho van comunicar el director d’IBIAE, Héctor Torrente, i l’alcaldesa d’Onil, Humi Guill, a Rosa López, directora general de LABORA.

I és que les empreses del territori d’aquest sector no disposen d’una mà d’obra qualificada i tampoc existeix cap centre formatiu ni modalitat educativa en el qual adquirir les competències necessàries. Els empresaris estan buscant solucions a aquestes necessitats.

Segons traslladen des de les entitats, la reunió va resultar molt productiva, ja que es van plantejar diferents projectes de futur i compromisos que s’aniran concretant.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *