foradia subscriutegrat

El Campus de la UA d’Alcoi presenta el seu programa cultural i formatiu

• La programació teatral començarà el pròxim 11 de febrer al Teatre Principal d’Alcoi amb l’obra teatral 'Los Figurantes' • L’Aula d’Exposicions de la Cambra de Comerç d’Alcoi, allotjarà la mostra de producció pròpia de la UA: ‘Llenguatge per a la Igualtat. No té nom!’

El Campus Alcoi de la UA comença l’any proposant una nova programació cultural i formativa, entre els mesos de febrer i juny, que integra teatre, exposicions, jornades i taules redones. El programa ha sigut presentat pel director de Cultura de la UA, Faust Ripoll, el regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, Raül Llopis, i la coordinadora d’activitats culturals del Campus de la UA a Alcoi, Majo Pallarés.

La programació teatral començarà el pròxim 11 de febrer al Teatre Principal d’Alcoi amb l’obra teatral ‘Los Figurantes’, interpretada per l’Aula de Teatre de la Universitat Permanent de la UA, una adaptació de la divertida comèdia del dramaturg José Sanchis Sinisterra, dirigida per Elizabeth Sogorb.

En l’apartat expositiu, l’Aula d’Exposicions de la Cambra de Comerç d’Alcoi, allotjarà la mostra de producció pròpia de la UA: ‘Llenguatge per a la Igualtat. No té nom!’ (del 4 de febrer al 25 de març), que exposa diversos panells comissariats pel Centre d’Estudis de la Dona de la UA: una aposta per un llenguatge per la igualtat en la comunicació. Amb la col·laboració de la Fundació Mutua Levante.

A més d’aquestes propostes culturals, hi ha programades altres activitats de caràcter formatiu, complementàries a la formació reglada que desenvolupa la UA a Alcoi. Entre aquestes: la Jornada Tècnica de Cohesió Social (el 25 de febrer) i les Jornades Fons Orals: Un instrument per a l’Estudi i Recuperació del Passat recent (de l’11 de febrer al 15 d’abril).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *