foradia cdturisme

Pep Sou:“Aquests mitjans faciliten una projecció de la nostra llengua i cultura”

Es compleix el desé aniversari del diari digital lesmuntanyes.com i el poeta i professor ens parla d'aquest mitja

Que existisca un diari digital com lesmuntanyes.com “és positiu. I endavant!”. Així ens ho diu el poeta i professor Pep Sou, qui afegeix que “l’espai que va vindre a cobrir és important des del punt de vista lingüístic i cultural”, i assenyala que són qüestions tant per a l’edició digital com per la de paper. I és que tal com ens explica Sou, “aquests mitjans faciliten una projecció de la nostra llengua i cultura, i és molt important que estiguen i que continuen sumant molts anys”.

Per a Pep Sou, que és col·laborador de lesmuntanyes.com destaca que “és la part on-line d’EL GRAT, és incorporar-se a la modernitat dels sistemes de comunicació i un mitjà molt àgil d’informació. És el complement a l’edició en paper, que és de lectura més pausada, mentre que l’edició digital ens permet tindre la informació de manera puntual”.

Per a ell, tant l’edició en paper com la digital, són unes “eines de comunicació imprescindibles, en la nostra llengua i que fan una projecció de la nostra cultura”, i recorda que no són massa els mitjans en la nostra llengua, aplaudeix aquestes iniciatives i desitja molts èxits.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *