foradia subscriutegrat

La III Mostra de Teatre Escolar inclou 23 representacions i 13 centres educatius

• “La Mostra ens permet ajudar als nostres alumnes a millorar, entre altres aspectes, la memorització, el treball en equip i l’oratòria” • Es realitzarà entre els dies 8 i 13 d’abril

Arriba la tercera edició de la Mostra de Teatre Escolar, on els més menuts posaran en escena les seues habilitats dramàtiques i artístiques. Enguany seran 23 les representacions, que les realitzaran 13 centres educatius i l’Escola de Teatre Municipal.

Els espectacles comptaran amb temàtiques molt variades, incloent-hi aproximacions al teatre musical i el teatre d’ombres. I les obres estaran representades en diferents llengües: valencià, castellà i anglés.

Es realitzaran entre els dies 8 i 13 d’abril. De les 23 obres, dues les durà a terme l’alumnat d’infantil, cinc el de secundària, una els d’educació especial, una els de batxillerat i altra els de Formació Professional.

La Mostra ens permet ajudar als nostres alumnes a millorar, entre altres aspectes, la memorització, el treball en equip i l’oratòria”, comenta el regidor d’Educació, Alberto Belda, destacant la importància del teatre en la formació dels alumnes.

Un altre valor d’aquesta iniciativa, és que “ens permet apropar la cultura als ciutadans més menuts i a les seues famílies augmentant el públic cultural, a banda de crear una important ‘cantera’ d’actrius i actors, que en un futur, estem segur que ens donarà moltes alegries”.

I en aquest sentit, valora quecal remarcar la tasca realitzada aquesta legislatura per l’Ajuntament amb l’educació no formal que ens ajuden a crear ciutadans crítics, cultes, solidaris i participatius, acostant als centres educatius moltes activitats de medi ambientals, salut, cultura i arts plàstiques, esportives o propostes participatives”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *