Foradia ajualcoitel

Activitats del Museu de la Biodiversitat d’Ibi i del Jardí Botànic de Torretes

• 'Fibres vegetals, patrimoni natural i cultural. Espart i Vímet', estarà oberta al públic des del 8 de març fins al 5 de maig. • Els contacontes obriran el calendari d'activitats del Museu de la Biodiversitat, el 7 d'abril amb 'Els meus contes africans'

El Museu de la Biodiversitat d’Ibi i el Jardí Botànic de l’Estació Biològica Torretes presenten el seu programa d’activitats, tallers i exposicions que es duran a terme durant enguany. La programació comença amb les exposicions temporals, la primera d’elles, ‘Fibres vegetals, patrimoni natural i cultural. Espart i Vímet’, estarà oberta al públic des del 8 de març fins al 5 de maig.

Els contacontes obriran el calendari d’activitats del Museu de la Biodiversitat, el 7 d’abril amb ‘Els meus contes africans’. Del 3 al 9 d’abril s’ha programat l’activitat ‘Descobreix el Jardí Botànic de Torretes i Catifa’, per a explorar la biodiversitat d’aquest paratge natural.

Respecte al Jardí Botànic de l’Estació Biològica de Torretes, les seues activitats començaran el 24 de febrer, amb la inauguració oficial del Briofitario del Jardí, en la qual es realitzarà una activitat per a descobrir el món de les plantes amb espores.

S’han organitzat també vuit rutes senderistes per les muntanyes iberudes. La primera es realitzarà aquest dissabte, 9 de febrer.

Font: Redacció./


ajuntalcoi

ajualcoiturisme

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *