foradia pressupostparticipatiualcoi

Les grans superfícies d’Alcoi no obriran durant les festes de Moros i Cristians

• És el tercer any consecutiu que es manté l’acord, al qual s’han sumat les noves superfícies que s’han establit a la ciutat • D’aquesta manera els treballadors podran gaudir d’aquests dies tan especials per als alcoians

Les grans superfícies d’Alcoi no obriran les seues portes durant les festes de Moros i Cristians, que enguany serà els dies 4,5 i 6 de maig. D’aquest acord hi participen també la Cambra de Comerç, l’Associació Comarcal d’Empresaris de Comerç (ACECA), la Federació de Comerç d’Alcoi i l’Ajuntament.

És el tercer any consecutiu que es manté l’acord, al qual s’han sumat les noves superfícies que s’han establit a la ciutat en els últims 12 mesos. Des del Consistori, valoren molt positivament el pacte, i especialment, “aquest any, on la nostra Festa opta a ser declarada BIC”. D’aquesta manera els treballadors podran gaudir d’aquests dies tan especials per als alcoians.

La regidora de Comerç, Vanessa Moltó, es mostra satisfeta pel consens que es torna a repetir a la ciutat: “volem agrair l’esforç i la comprensió de les grans superfícies que estan al terme municipal d’Alcoi cap a les nostres Festes de Moros i Cristians. Amb l’acord al qual hem arribat, ajuntament, associacions i superfícies es demostra que la paraula és una bona eina i que el consens sempre ens beneficia a tots”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *