foradia barnasants

Turballos acull la seua tradicional trobada d’intercanvi de llavors, diumenge 24 de febrer

• Aquest diumenge 24 de febrer tindrà lloc el 12é Intercanvi de Llavors a Turballos • Es podran conéixer les herbes silvestres que es poden consumir, tant bullides i fregides com crues.

Aquest diumenge 24 de febrer tindrà lloc el 12é Intercanvi de Llavors a Turballos, de la mà de l’associació per la Promoció i la Conservació de la Biodiversitat Agrària del País Valencià, Llavors d’Ací.

Una trobada consolidada al territori, on es podrà gaudir de les millors espècies vegetals, per acollir i per a sembrar.

A partir de les 10 del matí es durà a terme la Fira de la Terra i una ruta, des de l’església, per conéixer les plantes mengívoles de l’entorn. En ella es podran conéixer les herbes silvestres que es poden consumir, tant bullides i fregides com crues.

Font: Redacció./

bombersvalencia


2 Responses to Turballos acull la seua tradicional trobada d’intercanvi de llavors, diumenge 24 de febrer

  1. Arbre Agulló i Guerra ha dit:

    Quins bons moments he passat a Turballos. Desitjo que troben el camí de continüitat de l’obra de Pilar i Vicens, fem gran la llengua valenciana, l’ecologia, la noviolència.
    Teniu el meu suport i admiració.

    Arbre Agulló i Guerra

  2. Jordi García Cerda ha dit:

    Vaig coneixer el projecte i a les persones que el.somiaven ara fara una 40 i pico anys. No havia tornat a saber res fins ara perque vaig marxar a viure afora d’Alcoi i vaig perdre el contacte. Us fare una visita quan baixe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *