foradia subscriutegrat

JugAlcoi, un cap de setmana de jocs de taula, rol i estratègia

· Els jocs de taula, rol i estratègia formen part d'un tipus d'oci que comporta elements culturals, socials i educatius · Tindran lloc el dissabte 16 i el diumenge 17 de març, al Centre Jove de Cervantes

JugAlcoi, un cap de setmana per a gaudir de jocs de taula, miniatures, cartes, rol i estratègia. Tindrà lloc el dissabte 16 (entre les 10:00 i les 00:00h) i el diumenge 17 de març (entre les 10:00 i les 22:00h), al Centre Jove de Cervantes. Ho ha anunciat la regidora de Joventut i Participació, María Baca, qui ha comunicat que un dels objectius és el de crear la possibilitat entre els joves de crear grups estables de jocs.

Els jocs de taula, rol i estratègia formen part d’un tipus d’oci que comporta elements culturals, socials i educatius, un tipus d’oci educatiu que serveix, a més de per a gaudir una bona estona amb els amics, per adquirir cultura general, per desenvolupar habilitats socials i destresses humanes molt diverses (comunicació, art, creativitat, capacitat de reacció i resolució de problemes…).

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *