foradia barnasants

Augmenten un 10% els usuaris del bus urbà des del 2015 

• Les dades de viatgers del servei d’autobús urbà han augmentat • Se segueix treballant en campanyes per al foment del transport públic.

Les dades de viatgers del servei d’autobús urbà han augmentat: respecte al mateix mes de l’any passat, les xifres se situen en un 10% més. Novembre ha acabat amb un total de 144.675 viatgers de l’autobús urbà.

Des de la regidoria de Mobilitat esperaven que cresquera el nombre d’usuaris, però les xifres han superat les seues expectatives: “estem contents amb les dades d’usuaris de l’autobús, seguim convencent a més alcoians de la seua utilització”, ha recalcat Jordi Martínez.

Des del Departament de Mobilitat es comenta que les campanyes de foment de l’ús del transport públic continuen i es recorda als ciutadans que els dissabtes de les festes de Nadal, l’autobús es podrà utilitzar de manera gratuïta.

Tanmateix se segueix treballant en campanyes per al foment del transport públic. Pròximament, s’incorporaran noves mesures per afavorir la mobilitat sostenible apostant per equipament més apropiat a les necessitats del segle XXI, ha conclòs el regidor.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *