foradia pressupostparticipatiualcoi

La Fundació Caixa Ontinyent insisteix en la necessitat dels coneixements financers

· Millorar els coneixements financers de la població és un dels objectius que s'ha proposat la Fundació Caixa Ontinyent · Un estudi recentment presentat revela el baix nivell de coneixements financers a la Vall d'Albaida

Millorar els coneixements financers de la població és un dels objectius que s’ha proposat la Fundació Caixa Ontinyent. Ho està fent des del 2016, a través del seu programa d’educació ‘Finança’t’, que ja ha beneficiat a més de 17.500 persones i que projectarà diferents iniciatives al llarg d’enguany.

I és que un estudi recentment presentat revela el baix nivell de coneixements financers a la Vall d’Albaida, que és inferior a la mitjana nacional. L’Informe, realitzat per la Càtedra InnovatiOnt (patrocinada per l’Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent i ESET, i codirigida per les Universitats de València i d’Alacant) tenia l’objectiu de conéixer la situació real a la comarca i orientar la seua actuació sobre la base dels seus resultats.

Considerant la situació, les necessitats i les demandes que s’han posat de manifest en un estudi realitzat sobre el nivell de cultura financera a la Vall d’Albaida, la responsable del programa Finança’t, Miriam Penalba, ha posat de manifest els avantatges de disposar d’un bon nivell de coneixements financers.

Tot seguit, ha assenyalat que “a la vista dels resultats de l’estudi, es potenciarà el contingut de la web i l’actuació a través de xarxes socials, s’incrementarà l’oferta de cursos online per al personal docent a través dels centres de professors; es programaran conferències i tallers per a grups específics, continuarem treballant amb els més xicotets a través contes infantils, i estarem presents en diferents fòrums relacionats amb l’educació financera“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *