foradia subscriutegrat

‘Tota la ciutat parla d’això’, un recull d’art informalista a l’IVAM CADA Alcoi

• Des de l’1 de març fins al 16 de juny l’IVAM CADA Alcoi acull l’exposició ‘Tota la ciutat parla d'això’ • Una mostra que, amb motiu del 30 aniversari de l’IVAM, integra un recull del seu patrimoni pictòric

Des de l’1 de març fins al 16 de juny l’IVAM CADA Alcoi acull l’exposició ‘Tota la ciutat parla d’això’. Una mostra que, amb motiu del 30 aniversari de l’IVAM, integra un recull del seu patrimoni pictòric: obres de 28 artistes visuals, 16 homes i 12.

Amb aquest recull es vol oferir una visió ampla de l’art contemporani informalista de la segona meitat del segle XX, a través de l’obra d’artistes com Juan Francés, Antoni Tapies, Manolo Millars i Antonio Saura, Juana Francés.

Junt amb aquesta exposició, s’ha inaugurat una altra: Art-Comportament, de Solbes Arjona, amb la col·laboració del fotògraf Lucio Abad i l’artista urbà Vincent CVD Spek. A la inauguració van estar presents, a més de desenes d’assistents i altres autoritats, el director de l’IVAM, José Miguel Cortés i l’alcalde del municipi, Toni Francés.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *